Internet și Televiziune interactivă

 

Televiziunea digitală este o tehnologie modernă pentru transmisia de televiziune. Televiziunea noastră obișnuită se numește analog. Principalul dezavantaj al televiziunii analogice este instabilitatea semnalului de televiziune la diferite zgomote. Semnalul digital este protejat de acest lucru, care asigură imagini și canale de sunet de înaltă calitate.

        În loc de un canal „analogic” la aceeași frecvență, va fi posibilă transmiterea mai multor canale digitale. Aceasta înseamnă creșterea numărului de canale și programe diverse pentru spectatori. În plus, trecerea la transmisia digitală de televiziune în viitor vă va permite să vizionați programe de înaltă definiție (televiziune HD).

        În funcție de modelul set-top-ului digital sau al televizorului, vor fi disponibile opțiuni suplimentare: un program TV, votarea problemelor discutate în emisiuni, citirea teletextului, înregistrarea programelor, restricționarea copiilor de la vizionarea canalelor și a altor funcții.

       *Televiziunea digitală - atunci când este conectat, este oferit gratuit cu un televizor cu un tuner digital (DVBC), precum și din starea tehnică a rețelelor din apartament.

      ** Numărul de canale poate varia din motive independente de operator.

     

Lista de canale