Internet

 

Tehnologia de acces Gepon (EOC) (Ethernet prin cablu coaxial) a fost dezvoltată în urmă cu câteva decenii și este proiectată pentru a realiza posibilitatea de a transmite pachete de date Ethernet de mare viteză prin cablarea standard a antenelor coaxiale a televiziunii prin cablu, adică a internetului prin cablu de antenă, adăugând serviciilor de televiziune analogice existente un serviciu acces la internet de mare viteză.

Gigabit PON este un tip de rețea de acces cu fibră optică care prevede amplasarea unui cablu direct în apartamentul abonatului și vă permite să primiți mai multe servicii de comunicare pe un singur cablu simultan. Conectarea prin intermediul furnizorilor de internet GPON folosește pentru a transfera clienții de la liniile telefonice învechite din cupru către liniile de comunicare cu fibră optică mai rapidă și mai fiabilă.Tehnologia de acces GPON este o tehnologie pentru conectarea internetului, televiziunii digitale și telefoniei IP printr-un singur cablu. Principala diferență față de alte tehnologii pentru conectarea serviciilor de comunicații este rata mare de transfer de date. Lățimea de bandă a Gigabit PON este de până la 1 Gb / s, ceea ce înseamnă că descărcarea unui film în calitate HD nu va dura mai mult de cinci minute.

        În același timp, utilizatorul poate lucra atât cu un singur serviciu - de exemplu, să conecteze numai Televiziune sau Internet + Televiziune, cât și cu un set de servicii, utilizând simultan vizionarea programelor de televiziune și accesarea internetului. În același timp, setul de televiziune digital + Internet funcționează la frecvențe diferite, fără a interfera cu transmisia fiecărui tip de semnal